Suomen Putkiiri Oy

Enemmän kuin putkimies

Missiomme on parantaa suomalaisten juomaveden laatua ja pienentää vuotovahinkoriskiä

Putkistojen keskimääräinen elinikä on n. 20-30 vuotta ja jo 20 vuotta vanhoissa putkistoissa esiintyy runsaasti vuotoja. Yleinen uskomus putkiston käyttöiästä on, että kyllä ne kestää, kun on tähänkin asti kestänyt. Vesivahingon riski kasvaa kuitenkin sitä suuremmaksi, mitä pidemmälle putkiston uusimista lykätään.

Viisas valinta on uusia putkisto ennen ensimmäistä vesivahinkoa, jolloin vältytään ikäviltä kosteus- ja homevaurioilta, sekä ylimääräisiltä kustannuksilta.

Ota yhteyttä

Palvelumme

RemonttiPalvelumme

käyttövesiremontti

Käyttövesiremontissa uusitaan käyttövesiputket ja asennetaan uudet putket vanhojen tilalle ikään kuin pinta-asennuksena. Näin ehkäistään vuotoriskejä ja varmistetaan juomaveden laatu.

lämpöverkkoremontti

Lämpöverkkoremontissa vanhat putket poistetaan ja tyhjennetään, jonka jälkeen uusi putkisto asennetaan nykyaikaisia menetelmiä käyttäen.

viemäriremontti

Viemäriremontti voidaan suorittaa sukitustekniikalla, jolloin olemassa olevia rakenteita ei tarvitse purkaa. Nykyaikaisilla menetelmillä remontin kesto on alle viikon.

Referenssit

Asiakkaamme kertovat

”Hyvää ja nopeaa palvelua putkiurakoitsijalta. Hommat sujuivat moitteettomasti.” 

”Kaikki meni hyvin, ei yhtään moittimista. Tosissaan yllätyin, kun projekti eteni uskomattoman vauhdilla, mutta tietysti kun osaa hommansa, niin homma käy nopeasti”